Naar overzicht nieuws

Turtle Vision: nieuwe 4D attractie in Bellewaerde Park vanaf 3 april

Reageer
© Bellewaerde

Op zaterdag 3 april start alweer een nieuw pretparkseizoen! In Bellewaerde Park wordt die dag de gloednieuwe 4D sensatie Turtle Vision voorgesteld aan pers, B.V.'s én publiek!

Turtle Vision is de nieuwe 4D animatiefilm van Belgische regisseur Ben Stassen (1) en komt pas in de zomer van 2010 als langspeelfilm in de bioscoop. Stassen is de regisseur van Turtle Vision en stichter van Nwave Pictures (Brussel/Los Angeles) die wereldleider is op vlak van 3D/4D Cinema producties & distributie.

In Bellewaerde Park kan je de kortfilm Turtle Vision al vanaf 3 april 2010 exclusief bekijken in de 4D cinema: een Belgische première!

Turtle Vision in 4D!

Turtle Vision neemt je mee op avontuur met schildpad Sammy en zijn vrienden uit de oceaan en geeft het publiek een ecologische boodschap mee. De film dompelt je onder in de onderwaterwereld langs de kleurrijke koralen,  van de tropische gebieden tot de ijszeeën. Door de ogen van Sammy maak je kennis met de schoonheid van de oceaan, maar ook met de vele vijanden in én van de natuur.

De belevenis van de film wordt nog intenser dankzij de driedimensionele beelden én de vierde dimensie met de dynamische cinemazetels en andere verrassingseffecten met water, trillingen, enz.

Stemmencast Turtle Vision

Speciaal voor Bellewaerde Park leenden een tiental bekende Vlamingen hun stem aan de personages van de film. Stany Crets kroop in de huid van de schildpad Sammy, Peter Van den Begin mocht zich uitleven als de brutale schildpad Ray en Lucas Van den Eynde speelde de rol van Slim, de wijze octopus. Andere personages worden vertolkt door Leo Madder, Sven De Ridder, Govert Deploige, Karen De Visscher, Ivan Pecnik, Priske Dehandschutter en Hilde Vanhulle.

De stemmencast en talrijke andere B.V.'s (1) zullen op 3 april aanwezig zijn voor de officiële première van Turtle Vision in Bellewaerde Park.

Praktische informatie

Bellewaerde Park is open elke dag in de paasvakantie, op weekdagen van 10u tot 17u en tijdens het weekend en op paasmaandag tot 18u. Tickets aan de beste voorwaarden koop je online vanaf 22 euro per persoon op www.bellewaerdepark.be.

(1) Gilles De Bilde, Katja Retsin, Pieter Loridon, Eveline Hoste, Sean Dhondt (Nailpin), Wendy Van Wanten, Bieke Ilegems, Sophie Dewaele, Anneke Van Hooff, An Swartenbroeckx, Ulla Werbrouck, Isabelle A, Peter Bulckaen, Anne Somers, Margriet Hermans, Mieke Bouve, Hans De Munter, e.a. hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd en zullen van de partij zijn samen met hun gezin.

Plaats een reactie