Op vrijdag de 13de staat Bellewaerde Park op zijn kop

Op vrijdag de dertiende tart Bellewaerde Park het lot en gaan alle vaste werknemers voor een dag veranderen van job. Managers en bedienden worden voor één dag attractiebediende, kassierster, dierenverzorger of parkeerwachter.

Voor de derde keer op rij zullen de vaste personeelsleden hun vaste dagtaken even links laten liggen en trekken voor één dag het attractiepark in om een andere job uit te oefenen. Eveline De Wolf, verantwoordelijke van de dierenverzorging, zal voor één nacht de taken van de nachtwaker overnemen. Patrouilleren in het park, het afsluiten van alle deuren, …  Het is afwachten of de combinatie van vrijdag, dertien en middernacht een invloed zal hebben op haar tijdelijke job…

PR & Promotions Manager, Anke Vanheirreweghe, kiest voor een afwisselende job en gaat vrijdag attractiebedienden aflossen tijdens hun middagpauze (tussen 11u30 en 15u30). Zo kan ze van verschillende functies proeven en leert hoe ze de attracties 4D-cinema, El Volador, El Toro en Los Piratas moet bedienen.

De personeelsmanager, Annelies Dejaegher, die voor het eerst deelneemt aan back to the workfloor zal een poging wagen om de werking van de infostand en kassa onder de knie te krijgen. Ook de Bengal Rapid River krijgt een nieuwe attractiebediener voor een dag. Stefaan Lemey is als technisch directeur dagelijks bezig met het uitwerken van veiligheidsmaatregelen voor de verschillende attracties in Bellewaerde Park. Hij wil tijdens deze back to the workfloor de aangepaste veiligheidsmaatregelen van de waterattractie in de praktijk ervaren. Op deze manier kan hij zich een perfect beeld vormen van hoe de opgelegde maatregelen in de realiteit uitvoerbaar zijn.

Zorgt deze vrijdag de dertiende voor verrassingen tijdens de 3de "Back to the workfloor"-editie in Bellewaerde Park? Komt iedereen er heelhuids vanaf? Een gewaarschuwd bezoeker is er natuurlijk twee waard…

Plaats een reactie