Nocturnes in Bellewaerde Park: Halloween Horror Nights op 28 en 29 oktober

Sinds 14 oktober hebben duivels, heksen en vampieren hun schuilplaats verlaten en post gevat in Bellewaerde Park voor de 6de editie van het Halloween evenement! Dit weekend kunnen de bezoekers extra genieten van de duistere Halloweensfeer tijdens de 2 nocturnes op zaterdag 28 en zondag 29 oktober.

Halloween the Sixth

Voor de zesde editie heeft het park het over een andere boeg gegooid met een totaal nieuw Halloween concept, een vernieuwd spookhuis, een nieuwe 4D film "Haunted House" en originele, griezelige decoratie. De nadruk ligt dit jaar op "zes". Daarom werden de zes themazones van Bellewaerde Park in een griezelkleedje gestoken. Er zijn zes lugubere personages die elk heer en meester zijn in hun eigen zone en per gebied is er minstens 1 speciale Halloween "attractie". Voor de eerste maal worden zelfs enkele bestaande attracties speciaal aangepast voor dit najaarsevenement! De spookjes vliegen rond in KidsPark, de vampiers steken een tandje bij in de Far West, Pietje de Dood zwaait de scepter in Mexico, de heksen vliegen rond in India, de duivel speelt met vuur in Canada en de zombies zijn aan de macht in de Jungle.

Nocturnes op 28 en 29 oktober

De Halloween Horror Nights lokken elk jaar duizenden bezoekers! Vorig jaar kreeg Bellewaerde Park maar liefst 27.000 mensen over de vloer tijdens het nocturneweekend. Om de bezoekers nog meer te laten genieten van de mysterieuze avondsfeer van Halloween is het park ook dit weekend weer extra lang open! Elk jaar merken we dat meer en meer bezoekers verkleed naar het park komen en houden van de aparte nocturne ambiance!

Als het donker wordt en de sfeerlichtjes branden wordt het allemaal nog een beetje griezeliger! Met een glaasje glühwein erbij krijg je het lekker warm vanbinnen en kan je volop genieten van het Halloween event! Speciaal voor deze nocturnes worden ook exclusieve visual acts met straatartiesten en vuuranimatie voorzien. De nocturnes worden telkens afgesloten met een demonisch vuurwerk om 22u!

Plaats een reactie