Nocturnes in Bellewaerde Park: 12, 19 en 26 augustus

Wie extra lang wil genieten van de leuke attracties en exotische dieren kan terecht in Bellewaerde Park op 12, 19 en 26 augustus. Op die dagen blijft het park open tot in de late uurtjes (22u) en is er heel wat speciale animatie voorzien!

VT4 zomertoer met live concerten

Bellewaerde Park en VT4 presenteren "Live@Bellewaerde Park" tijdens de 3 zomernocturnes. Zohra, Brahim, Kate Ryan, Kaye Styles en Leki staan centraal tijdens deze verrassende show. Muziek is de rode draad van het evenement! De spits wordt afgebeten door de VT4 Kids Disco. Vanaf 16u zetten Zohra, Reena en Sandra hun beste beentje voor en dansen er op los samen met de jongste kinderen.

Gedurende anderhalf uur passeren allerlei leuke "hits for kids" de revue! Om 19u is het de beurt aan de live band "Branded X" die zorgt voor de live begeleiding van alle gastartiesten. Jong talent als Brahim, Eve Kempbell, Leki, Hadise en Kaye Styles brengen niet enkel hun tophits, als extraatje serveren zij verrassende duetten en niet voor de hand liggende covers. Het muzikale genre is urban met toetsen van pop, rock en R&B.

Op 19 en 26 augustus spelen zij tot 22u, maar op 12 augustus is er een extra gast die de fakkel overneemt om 21u. Kate Ryan komt morgen naar Bellewaerde Park en brengt er haar totaal nieuwe live show. Ze brengt een "best of the best" aangevuld met eigenzinnige covers en duetten. De hele avond wordt omkaderd met een verrassende lichtshow, visuals en glasheldere videoschermen.

Praktische info

Tijdens de zomer is Bellewaerde Park elke dag open vanaf 10u. Op de nocturnes van 12, 19 en 26 augustus blijft het park open tot 22u. Op deze dagen betaal je slechts de helft van de prijs (12.50 euro) na 17u!

Plaats een reactie