Idool 2007 Dean & clown Argo vervullen droomwensen in Bellewaerde Park

Op donderdag 5 juli 2007 ontvangt Bellewaerde Park heel wat Bekende Vlamingen met het hart op de juiste plaats. Naar aanleiding van de lancering van een nieuwe cd-single, "Maja de bij", van de droomwensclown Argo, komen ondermeer Dean (Idool 2007), Thomas Malter (Supertalent), boysband Kikx afgezakt naar Bellewaerde Park.

De Droomwens Stichting België

De Droomwens Stichting België is 4 jaar geleden ontstaan naar een idee van Eddy Wally die toen zwaar ziek was. De Koning van het Vlaamse lied vroeg clown Argo op zijn ziekenhuisbed om droomwensen van mindervalide, ongeneeslijke en terminale kinderen te vervullen. Ondertussen is de stichting al een 4-tal jaren actief en werden er meer dan 300 droomwensen vervuld. Onder andere volgende droomwenskinderen konden rekenen op Clown Argo en het team van de Droomwens Stichting België:

Michiel droomde er dan weer van om zijn grote idool Sergio te ontmoeten en samen met Belgiës bekendste ballonvaarder, Wim Verstraeten, een ballonvlucht te maken.

Bo, een meisje met aangeboren gehoorstoornissen, is hevige fan van Bart Wellens en kon door de stichting een heuse wedstrijd fietsen samen met de veldrijder en Clown Argo.

Maya de Bij op het Mexicoplein

Om de werking van de stichting te financieren, werd er beslist om een uniek project op te starten en een cd op de markt te brengen. Deze cd "Maja de bij" wordt op 5 juli voorgesteld aan de pers en het publiek tijdens een show op het Mexicoplein in Bellewaerde Park. Als familiepretpark is Bellewaerde Park van dichtbij betrokken bij het welzijn van kinderen en daarom verleent Bellewaerde Park zijn medewerking aan dit droomwensenproject.

Special Guest: Dean (Idool 2007)

Tijdens de lanceringshow zullen diverse Bekende Vlamingen aanwezig zijn. Zo zijn er optredens van Thomas Malter, bekend van zijn deelname aan Supertalent, boysband Kikx, shlagerzanger Michael Lanzo en als special guest verwelkomen we de winnaar van Idool 2007, Dean.

Programma

14u00 Persconferentie
14u40 Thomas Malter (finalist Supertalent 2007)
14u55 Michael Lanzo (nieuwe single)
15u10 Whoops
15u25 Acte presence met verschillende BVs
15u40 Boysband Kikx
16u10 Presentatie cd/single "Maja de Bij" door Clown Argo
16u20 Officiële overhandiging eerste exemplaar cd/single door Dean
16u30 Optreden van Dean (winnaar Idool 2007)
17u00 Handtekeningensessie met verschillende BVs
17u30 EINDE

Plaats een reactie