Naar overzicht nieuws

Een nieuwe directeur, een nieuw seizoen én een nieuwe savanne voor Bellewaerde Park

Reageer
© Bellewaerde

Kersverse directeur Rudy Hulsman kijkt al vol ongeduld uit naar de start van zijn eerste seizoen bij Bellewaerde Park. Dankzij een vroege Pasen hoeft hij daar niet lang op te wachten: al vanaf 22 maart mag het pretpark weer duizenden families verwelkomen!

De invulling van een "seizoen" bij Bellewaerde Park is de laatste jaren enorm geëvolueerd en de tussenpauzes worden alsmaar korter. Na het succes van Halloween werd ook de winteropening geïntroduceerd en krijgen de bezoekers de kans om het park op een heel andere manier te ontdekken! Dat dit goed gesmaakt wordt door het publiek, werd dit jaar meer dan bewezen: 2008 nam een uitstekende start voor Bellewaerde Park met een verdrievoudiging van het aantal bezoekers tijdens de winteropening. Maar 2008 heeft nog meer in petto voor de bezoekers…

NIEUW! Savanne

Begin februari hebben de dierenverzorgers van Bellewaerde Park voor eventjes afscheid moeten nemen van de giraffen, om de werken voor de nieuwe savanne te kunnen starten! Want tegen de zomer krijgen de dierenliefhebbers onder de bezoekers er een nieuwe attractie bij! Het buitenperk van de giraffen wordt gevoelig uitgebreid en er worden nieuwe stallingen gebouwd, met ruimte voor extra dieren! Vanaf juli zullen in Bellewaerde Park niet alleen giraffen te zien zijn in de nieuwe savanne, maar ook zebra's en struisvogels! Vanuit een speciale uitkijktoren aan de rand van de savanne zullen de bezoekers oog in oog komen te staan met de hoogste dieren van het park, en dit op 2 verschillende niveaus!

Fly Me to the Moon in 4D: verlengd wegens succes

De 4D cinema is een van de familieattracties bij uitstek. Zijn originaliteit en verschillende effecten zorgen voor een totale onderdompeling in de film. Zo wordt de toeschouwer zelf acteur! Vorig jaar pakte Bellewaerde Park uit met een nationale "avant-première" van de animatiefilm "Fly me to the moon" in verkorte 4D versie. Eind januari 2008 ging de 3D langspeelfilm in première in de grote bioscoopzalen in België. Wegens succes wordt de verkorte 4D versie ook dit seizoen nog vertoond in Bellewaerde Park!

Fly Me To The Moon vertelt het verhaal van 3 jonge vliegjes - Nat en zijn vriendjes I.Q. en Scooter - die aan boord glippen om stiekem mee te vliegen met de eerste vlucht naar de maan. De film neemt je mee op een ruimteavontuur in 4 dimensies en laat je op een ludieke manier kennismaken met ruimtevaart en de historische belevenissen van de astronauten Armstrong, Aldrin en Collins tijdens de Apollo 11 missie. Slechts 12 mensen hebben ooit op de maan gewandeld, maar dankzij de 4D cinema kan ook jij het levensecht meemaken!

NIEUW! Ticket2fun

Reizen, vliegtuig- en bioscooptickets worden steeds vaker online gekocht. Ook Bellewaerde Park tickets kan je makkelijk online aankopen en onmiddellijk thuis afprinten. Zo hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa én kan je genieten van een voordeliger tarief!

Met de opening van het nieuwe seizoen wordt een volledig nieuwe technologie "Ticket2fun" geïntroduceerd waarbij met een speciale zoekfunctie het voordeligste aanbod wordt gezocht, aangepast aan de specifieke behoefte van de koper. De prijzen variëren enerzijds op basis van geldigheidsduur en anderzijds op basis van de tijdspanne tussen aankoop en bezoek. Deze voorbeelden illustreren het principe:

  • een ticket dat slechts 1 dag geldig is, zal goedkoper zijn dan een ticket dat een maand geldig blijft.
  • Wie vandaag al een ticket koopt voor een dag in juli zal van een beter tarief kunnen genieten, dan wie datzelfde ticket 1 dag op voorhand bestelt.

Vanaf vandaag is het nieuwe ticketingsysteem operationeel via www.ticket2fun.be en via de Bellewaerde Park website.

Praktische informatie

Bellewaerde Park is open vanaf 22 maart 2008. De volledige openingskalender kan je raadplegen op www.bellewaerdepark.be. Tarieven 2008: de tarieven blijven dezelfde als in 2007: volwassenen en kinderen > 1m40: €26; kinderen tussen 1m & 1m40: €22,50; kinderen onder de 1m: gratis.

Makkelijk bereikbaar: E17 - A19 - afrit 3 Beselare - Bellewaerde Park

Evenementen: Zomer nocturnes op 9, 16 en 23 augustus tot 22u. Wild Wild West festival op 20-21 en 27-28 september. Halloween van 18 oktober tot 2 november, met Halloween Nocturnes op 25, 26 en 31 oktober (www.halloweenbellewaerdepark.be). Winter: van 6 december tot 4 januari 2009 (www.winterbellewaerdepark.be).

Plaats een reactie