Naar overzicht nieuws

Clubdag in Bellewaerde Park - Paasmaandag 24 maart 2008

Reageer

Morgen gaan de poorten van Bellewaerde Park terug open voor een nieuw seizoen en op paasmaandag staat de eerste Club Brugge fandag op de evenementenkalender! Spelers en trainers worden verwacht voor een dagje pretpark, samen met de enthousiaste fans en Blauw-Zwart supporters!

Clubdag 24 maart

Het pretparkseizoen wordt sportief ingezet met een heuse Club Brugge fandag op paasmaandag 24 maart 2008! Spelers en trainers van de West-Vlaamse topper komen allen naar Bellewaerde Park voor een dagje ontspanning. Op paasmaandag dus voor één keer geen training, noch titelstress voor Mathijssen, Sterchele of Vermant, maar een dagje uit met de ploegmaats, met het gezin en natuurlijk met de supporters en fans!

Spelers en trainers

Trainer Mathijssen en collega's Balette en Van Winckel brengen het hele team op de been! Enkel de 5 gelukkigen die geselecteerd zijn voor hun nationale ploeg (Sonck, Stijnen en Geraerts voor België, Chavez voor Peru en Klukowski) kunnen er helaas niet bij zijn. Voor de volledigheid zetten we de spelers op een rijtje die maandag aanwezig zullen zijn voor de fandag in Bellewaerde Park: Vermant, Valgaeren, Clement, Daerden, Englebert, Djokic, Blondel, Verbauwhede, Simaeys, Kucera, Van Heerden, Leko, Vermeulen, Sterchele, Lenaerts, Priske, Salou, Maertens, Capon, Demets en Alcaraz!

Programma Clubdag

De supporters worden extra in de watten gelegd tijdens de Clubdag en zullen de kans krijgen om hun voetbalidolen persoonlijk te ontmoeten tijdens een handtekensessie, maar er is meer… Tijdens de namiddag wordt één van de attracties gedurende een uurtje een echte Club Brugge-attractie! Tussen 15u en 16u krijgen alle supporters de kans om samen met 2 spelers of trainers een ritje te maken in de Bengal Rapid River!

Plaats een reactie