Naar overzicht nieuws

Clubdag in Bellewaerde Park - Paasmaandag 24 maart 2008

Reageer

Terwijl de strijd om de titel in het 1e klasse voetbal dit weekend zeer actueel is met de match Club Brugge - Standard in het verschiet, is Bellewaerde Park intussen volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe pretparkseizoen.

Clubdag 24 maart

Vanaf de paasvakantie gaat het pretpark in Ieper opnieuw open en op paasmaandag 24 maart 2008 wordt het seizoen alvast sportief ingezet met een heuse Club Brugge fandag! Spelers en trainers komen allen naar Bellewaerde Park voor een dagje ontspanning. Op paasmaandag dus voor één keer geen training, noch titelstress voor Mathijssen, Sterchele of Stijnen, maar een dagje uit met de ploegmaats, met het gezin en natuurlijk met de supporters en fans!

Programma Clubdag

De supporters worden extra in de watten gelegd tijdens de Clubdag en zullen de kans krijgen om hun voetbalidolen persoonlijk te ontmoeten tijdens een handtekensessie, maar er is meer… Tijdens de namiddag wordt één van de attracties gedurende een uurtje een echte Club Brugge-attractie! Alle supporters zullen op dat ogenblik de kans krijgen om samen met 2 spelers of trainers een ritje te maken in de Bengal Rapid River!

Tickets Clubdag: exclusief in voorverkoop

Vanaf vandaag start de ticketverkoop voor de Club Brugge fandag. Speciaal voor de fandag kan je voor slechts €19.50 naar Bellewaerde Park (normaal tarief: €26) én krijg je de kans om je voetbalidolen te ontmoeten in een unieke omgeving! Je kan hiervoor terecht bij de dienst kaartenverkoop van Club Brugge, die zich bevindt in de Westtribune van het Jan Breydelstadion (bereikbaar via de hoofdingang in de Olympialaan). Voor meer info en openingsuren zie www.clubbrugge.be.

Tickets zijn bovendien ook beschikbaar bij Dexia ticket shop en dit via de bankautomaten in bijna alle agentschappen van Dexia bank (te herkennen aan het Dexia ticket shop-logo).

Plaats een reactie