Naar overzicht nieuws

Bellewaerde Park opent seizoen met speciale verjaardagsactie in april

Reageer

Bellewaerde Park opent zijn deuren op zaterdag 4 april. Het park mag dit jaar 55 kaarsjes uitblazen, en dat moet uiteraard gevierd worden! In een nostalgische bui wordt het bekende Bellewaerde-liedje een nieuw kleedje aangemeten en ook de bezoekers worden verwend! In april krijgen alle kids tot en met 5 jaar en alle 55+ers een gratis ticket!

55 jaar Bellewaerde Park

Bellewaerde Park is met zijn 55 lentes een gevestigde waarde in het Belgisch ééndagstoerisme en is een innovatief familiepretpark, dat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt! De attracties en de dieren zijn de grootste sterren, maar ook de natuur blijft een heel belangrijk element voor Bellewaerde Park. Sinds 55 jaar komen jong en oud met veel plezier naar het park en in vele familie-albums vindt men foto's terug van een familie-uitstapje naar het Iepers attractiepark.

Actie "5" - "55" in april

Om de 55e verjaardag van het park te vieren staat de maand april in het teken van de allerjongste bezoekers van vroeger en nu! Alle kinderen tot en met 5 jaar, en alle volwassenen vanaf 55 jaar mogen in de maand april (volgens openingskalender) het park gratis bezoeken. Om van deze actie te kunnen genieten volstaat het om de speciale actiecoupon te downloaden op www.bellewaerdepark.be en een leeftijdsbewijs voor te leggen aan de kassa van het park.

"The Bellewaerde song"

In 1988 werd een liedje gecomponeerd dat vele jaren later nog gebruikt zou worden als jingle in de reclamespots van Bellewaerde Park. Tot voor enkele jaren zongen alle kinderen dit lied uit volle borst van zodra ze de parking op reden en vrolijk zingend het park binnen stapten. Volwassenen en tieners kennen de melodie "Bellewaerde Bellewaerde" allen nog, maar de kleinsten hebben er nog nooit van gehoord. Naar aanleiding van de 55e verjaardag wordt er een hedendaagse remix gemaakt van het liedje, waarvan het resultaat binnenkort zal te horen zijn!

Nieuw in 2009

Bellewaerde Park pakt in 2009 uit met niet één, maar twee nieuwe films in de 4D cinema! In de 4D cinema kan je dankzij speciale brilletjes beelden met dieptezicht kan bekijken, maar er is méér! Er zijn ook externe effecten die je als toeschouwer ervaart vanuit je dynamische cinemazetel. De zetels bewegen zelf mee, en er zijn speciale effecten zoals luchtstroming, gekietel aan de benen en watereffecten. Dit jaar worden de nieuwe films "Cosmic Coaster" en "Jett & Jin" getoond in de 4D cinema. Deze films zullen afwisselend getoond worden.

Synopsis 4D film: Cosmic Coaster

Maak je klaar voor het ritje van uw leven! Nadat je jouw gordel stevig hebt vastgemaakt, zoef je aan hoge snelheid weg door de ruimte! De futuristische achtbaan op Mars bezorgt je een echte kick. Hou je stevig vast als je naar beneden duikt van een steile helling of wanneer je een looping van 360 graden ziet aankomen. Wind en strobo effecten zorgen ervoor dat je het gevoel hebt alsof je op een echte achtbaan zit!

Synopsis 4D film: Jett & Jin

Join Jett is een jongen met een grote verbeelding. Nadat hij zijn schoolbus heeft gemist, beslist hij om samen met zijn kat Jin hun zelfgemaakte rugzak aan te trekken waardoor ze naar school kunnen vliegen. Voel de adrenaline wanneer je naast de auto's raast en boven gebouwen vliegt. Ervaar de trillingen van dit explosieve avontuur en bovenal: wees niet te laat op school!

Praktische info

Bellewaerde Park gaat terug open op zaterdag 4 april en is tijdens de paasvakantie open van woensdag tot en met zondag én op paasmaandag. Meer info en openingsuren vind je op www.bellewaerdepark.be. Wie zijn ticket op voorhand wil kopen en thuis afprinten kan tijd én geld sparen via het ticketing systeem Ticket2fun. Daarvoor kan je ook terecht op de website of rechstreeks via www.ticket2fun.be.

Plaats een reactie